Correa presenta una queixa en l'Audiència Nacional contra Camps per insultar-lo greument

Relata un "desagradable incident protagonitzat" per l'expresident de la Generalitat el passat 31 de gener a l'eixida d'una de les sessions del juí

Correa arriba aquest dimarts a l'Audiència Nacional
Correa arribant a l'Audiència Nacional / Alejandro Martínez Vélez (Europa Press)

El líder de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha presentat una queixa davant de la sala penal de l'Audiència Nacional pels insults i les acusacions suposadament abocats per l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, a l'eixida del juí per les presumptes irregularitats en l'adjudicació a Orange Market, una de les empreses del grup.

En un escrit d'aquest dilluns la defensa de Correa relata el "desagradable incident protagonitzat" per Camps el passat 31 de gener a l'eixida d'una de les sessions de la vista oral que s'està seguint a la seu de l'Audiència Nacional a San Fernando de Henares.

"A l'entrada de la sala de juís, molt alterat, [Camps] es va dirigir al meu demandant insultant-lo i increpant-lo. En concret el senyor Camps li va dir 'fill de puta' i li va recriminar haver mentit en la seua declaració", relata el seu lletrat.

A més, la seua representació assegura que a aquest "incident se suma, tot seguit, a la intervenció del senyor Camps en un programa de televisió de la cadena 13TV" en la qual assenyala que Correa ha aconseguit un pacte amb la Fiscalia Anticorrupció "per a acusar-lo a canvi d'obtindre el tercer grau penitenciari".

"Aquesta afirmació, al nostre entendre calumniosa per als representants del Ministeri Públic i per al meu client, és absolutament falsa. El senyor Camps ha de saber que mai des de la Fiscalia s'ha traslladat al meu representat o als seus lletrats cap indicació ni contra el senyor Camps, ni contra ningú, ni en aquesta peça ni en cap altra de les peces Gürtel", apunta l'escrit.

També et pot interessar

stats