El Consell de Ministres declara zona catastròfica l'àrea afectada per l'incendi d'Assuévar

Aquesta consideració suposarà l'arribada d'ajudes davant danys materials, però també personals en infraestructures, vivendes, establiments industrials, agraris o ramaders, i també a persones jurídiques o corporacions locals si les hi haguera

Així ha quedat el terreny afectat per l'incendi declarat a Assuèvar el passat dissabte
Així ha quedat el terreny afectat per l'incendi declarat a Assuèvar el passat dissabte / Domenech Castello (Efe)
24 d'agost 2021 - 14:12

El Consell de Ministres ha aprovat la declaració de zona afectada per emergència de protecció civil de 13 autonomies, entre elles de la Comunitat Valenciana per l'incendi d'Assuèvar, segons ha detallat al terme de la reunió la portaveu de l'executiu, Isabel Rodríguez.

Aquesta consideració suposarà l'arribada d'ajudes davant danys materials, però també personals en infraestructures, vivendes, establiments industrials, agraris o ramaders, i també a persones jurídiques o corporacions locals si les hi haguera.

Rodríguez ha emfatitzat la importància de l'esforç de prevenció i extinció d'incendis fet durant els últims anys i la colaboració entre administracions. També ha valorat que no s'haja lamentat cap pèrdua humana.

Juntament amb la Comunitat Valenciana, el govern espanyol ha declarat zona catastròfica les àrees de Castella i Lleó, Andalusia, Aragó, Canàries, Castella-la Manxa, Catalunya, Extremadura, Illes Balears, La Rioja, Madrid, Navarra i el Principat d'Astúries, que aquest estiu han patit importants incendis forestals

També et pot interessar

stats