El Consell autoritza el contracte de gestió d'atenció a dones víctimes de violència de gènere

El Botànic autoritza la tramitació urgent del servei de gestió de la xarxa Centres Dona i del Servei d'Atenció Telefònica per 62,7 milions d'euros, per a un període de tres anys prorrogables dos més

La vicepresidenta de la Generlitat i consellera d'Igualtat en funcions, Aitana Mas, durant la roda de premsa posterior al Ple del Consell / À Punt NTC

El ple del Consell ha autoritzat la tramitació urgent de la contractació per part de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives del servei de gestió integral de la xarxa Centres Dona i del Servei d'Atenció Telefònica d'atenció a les dones víctimes de la violència masclista per un import de 62,7 milions d'euros, per a un període de tres anys prorrogables dos més.

Així ho ha anunciat aquest divendres la vicepresidenta i portaveu del Consell, Aitana Mas, en la roda de premsa posterior al penúltim ple del govern valencià.

Amb aquesta aprovació, Mas ha explicat que es dona compliment al mandat de protecció en matèria d'atenció a les dones víctimes de la violència de gènere fixat per la Llei 7/2012 de la Generalitat.

La gestió integral comporta la prestació d'una sèrie de serveis que inclouen, entre altres, atenció social, psicològica i jurídica, tant en situació de crisi com d'assessorament o de teràpia en seguiment, en l'àmbit individual i grupal a les dones víctimes de maltractaments, abusos o agressions i assetjament sexuals en l'àmbit laboral o educatiu i als seus fills.

La contractació es realitzarà mitjançant quatre lots. El primer inclou la gestió dels Centres Dona 24 hores d'Alacant, Castelló de la Plana i València; el lot 2 correspon a la gestió integral dels centres rurals de Sant Mateu i Sogorb, a la província de Castelló, i Xàtiva i Iàtova a la de València.

El lot 3 inclou la gestió del Centre Dona d'Elx i els centres de Dénia, Torrevella i Elda i el lot 4 correspon a la gestió del Servei d'Atenció Telefònica.

També et pot interessar

stats