Compromís per València aprova una resolució contra l'ampliació del port

La formació ha felicitat la Comissió Ciutat-Port per “l’èxit aconseguit en el front jurídic”

Port de València
Port de València / Europa Press

L'última assemblea de Compromís per València ha aprovat una proposta de resolució contra l'ampliació del port de València, i ha agraït a la Comissió Ciutat-Port el seu treball en aquest àmbit, en un text que també ha aprovat l'assemblea local d'Esquerra Unida.

El text aprovat destaca “l'èxit aconseguit per la Comissió Ciutat-Port en el front jurídic”, com a part de la campanya contra l'ampliació del port, per aconseguir “que s'impedisca a Ports de l'Estat i al Ministeri eludir la seua responsabilitat” en l'avaluació ambiental d’aquest projecte.

Així mateix, totes dues formacions han felicitat la Comissió Ciutat-Port i el conjunt de València “pels efectes jurídics obtinguts i el valuós impacte democràtic i simbòlic que aquesta conquista representa” per a la societat valenciana, segons ha informat Compromís.

Finalment, la resolució explicita que es continuarà treballant, des del front polític i institucional, en contra de l'ampliació del port i en suport de totes les iniciatives ciutadanes que es duguen a terme en aquest sentit.

També et pot interessar

stats