Compromís designa Carles Esteve com a nou síndic adjunt a les Corts

Esteve assumeix les competències d’Aitana Mas després del seu nomenament com a vicepresidenta del Consell

El nou portaveu adjunt en Les Corts, Carles Esteve, en una intervenció en la cambra
El nou portaveu adjunt a les Corts, Carles Esteve, en una intervenció en la cambra / Les Corts

Compromís a les Corts ha designat aquest dimarts el diputat Carles Esteve com a nou síndic adjunt del grup parlamentari, càrrec en el qual substitueix Aitana Mas després del seu nomenament com a vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Esteve assumeix així les competències que Aitana Mas portava en el grup, les d'Economia, Pressupostos i Hisenda, en les quals exercirà com a portaveu, i continuarà portant les referides a Sanitat, segons han informat fonts de la formació.

De l'àrea en la qual Esteve era portaveu, la de Polítiques Socials, passa a ocupar-se'n la diputada Mònica Àlvaro, que les suma a les que ja tenia d'Igualtat i de Radiotelevisió públiques, i el diputat que ha entrat a formar part del grup després de la renúncia de Mónica Oltra, Ferran Barberà, ha sigut nomenat nou portaveu d'Obres Públiques, així com de polítiques LGTBI i Joventut.

El grup parlamentari Compromís ha mantingut aquest dimarts una reunió per a establir una reorganització del seu funcionament, després de la incorporació del nou diputat i el nomenament de Mas com a vicepresidenta del Consell, en substitució d’Oltra.

També et pot interessar

stats