Comença el debat dels pressupostos a les Corts

Aquest dimecres es vota la llei d'acompanyament, que previsiblement eixirà avant amb el suport dels grups del Botànic.

Comença el debat dels pressupostos a les Corts
Comença el debat dels pressupostos a les Corts
18 de desembre 2019 - 07:30

Aquest dimecres arriba al ple de les Corts el debat dels pressupostos. Serà l'últim ple de l'any encara que pot allargar-se fins divendres que és quan està previst que es vote l'aprovació dels comptes per al 2020.

En aquesta primera jornada es vota la llei d'acompanyament, les mesures fiscals que acompanyen aquests comptes, i previsiblement s'aprovarà amb la majoria del Botànic. Això sí, hi ha una esmena sobre la qual no hi ha acord i arriba viva a aquest debat. Unides Podem va votar en contra de permetre la contractació d'interins en la Policia Local durant dos anys més i, ara, el PSPV i Compromís hauran de convéncer el seu soci de govern o tirar avant l'esmena amb els vots del Partit Popular, que s'ha mostrat disposat a negociar.

No hi haurà problema per a aprovar la bonificació al 99% de l'impost de successions a les empreses familiars agrícoles i les empreses individuals o negocis professionals. Assumptes més polèmics com la taxa del sucre s'han retirat finalment en la tramitació parlamentària i la taxa turística ni s'ha plantejat per les diferències que provoca en el si del Botànic.

També et pot interessar

stats