Comença la campanya electoral exprés

Les principals formacions polítiques han elegit diferents espais del territori per a esgotar les últimes hores de precampanya.

VÍDEO | Comença la campanya electoral exprés
31 d'octubre 2019 - 23:02

A la Comunitat Valenciana, les principals formacions polítiques han aprofitat al màxim les últimes hores abans de precampanya. La campanya electoral, que durarà només huit dies, serà més curta de l'habitual i finalitzarà el divendres 8 de novembre.

El PSPV ha celebrat el seu acte central al barri de Sant Marcel·lí de València, mentre que el Partit Popular ha triat el cèntric Ateneu Mercantil de València. A la vora del Teatre Principal d'Alacant, s'han donat cita els simpatitzants de Ciutadans. A València, la cap de llista al Congrés del partit taronja per València, María Muñoz, i el síndic, Toni Cantó, participen en l'acte d'enganxada de cartells.

Unides Podem obri la campanya electoral amb declaracions del cap de llista al Congrés per València, Héctor Illueca, i la tradicional enganxada de cartells

Vox ha celebrat el seu acte central d'inici de campanya al club de tenis Sporting de València.

D'altra banda, Més Compromís ha iniciat la campanya de les eleccions generals a la plaça de Benimaclet de València. La plataforma Aturem el PAI, contrària a la construcció de 1.300 habitatges en diversos blocs al llarg del límit del barri, ha protagonitzat amb les seues protestes l'acte simbòlic d'enganxada de cartells. Això ha obligat els candidats i l'alcalde, Joan Ribó, a moure del lloc abans d'hora.

També et pot interessar

stats