El col·lectiu La Cosa Nostra considera insuficient la condemna de l'Ajuntament de Castelló

Asseguren que les acusacions d'incidències de Vox són calúmnies i que no hi ha denúncies contra ells

El col·lectiu de La Cosa Nostra considera insuficient la condemna de l'Ajuntament de Castelló / À Punt NTC

El ple ordinari que l'Ajuntament de Castelló de la Plana va celebrar ahir dilluns ha fet reaccionar el col·lectiu social La Cosa Nostra. Es tracta del col·lectiu que va denunciar una agressió per un grup feixista durant les festes de la Magdalena, que asseguren que el regidor de Seguretat criminalitza els agredits. 

El citat regidor, Antonio Ortolá, de Vox, ha mostrat un llistat d'incidents del col·lectiu, "amb més de 130 incidències des del 4 de setembre de 2021", segons va dir durant el ple. "Als agredits se'ls acusa de ser els culpables del que es fa, al mateix temps que es blanqueja els agressors", han replicat des de La Cosa Nostra. Asseguren que no es pot ignorar l'agressió que es va patir el dos de març passat.

"Condemnem tot tipus de violència que es produïsca per qualsevol minoria extremista", ha assegurat Ortolá. Una condemna que per al col·lectiu agredit és insuficient. "Ortolá i companyia el que van fer és calumniar La Cosa Nostra sense motiu, ja que denúncies no n'hi ha", han assegurat des del col·lectiu.

En aquests moments, tres dels huit detinguts per l'agressió estan en presó i els altres cinc, en llibertat provisional.

També et pot interessar

stats