Investiguen una agressió en grup a un jove a Castelló de la Plana

La víctima, que estava al club social antifeixista La Cosa Nostra, continua ingressada a l’UCI i evoluciona favorablement 

Hospital General Universitari de Castelló
Imatge d'arxiu de l'Hospital General Universitari de Castelló / À Punt NTC

La Policia Nacional investiga l'agressió en grup que va deixar una víctima hospitalitzada a Castelló de la Plana dissabte a la nit. Els fets van ocórrer al club social antifeixista La Cosa Nostra de la ciutat i, ara per ara, no s'ha produït cap detenció. Més d'una desena de persones estarien darrere de l'atac.

La víctima, un jove de 32 anys, va haver de ser ingressada a l'UCI de l'Hospital General Universitari de Castelló. Allà continua hospitalitzat i evoluciona favorablement, segons han informat a aquest mitjà fonts pròximes a la investigació.

La Cosa Nostra ha fet un comunicat aquest dilluns en el qual apunten "l'incendiari regidor d'extrema dreta" Antonio Ortolá (Vox) com a "màxim responsable de tots els incidents ocorreguts".

En aquesta línia, Compromís ha mostrat el suport a aquest espai autogestionat i ha emfatitzat que han sigut "primer assenyalats per Vox i ara agredits pels neonazis". La coalició valencianista també ha retret al regidor que "faça lliga" amb feixistes a Castàlia.

Ortolá considera que aquestes acusacions són "declaracions interessades que només busquen crear polèmica i enterbolir les nostres festes". El responsable de l'àrea de govern de seguretat ciutadana emfatitza que "condemnem de manera ferma tota mena de violència, sense importar-ne l'origen o la justificació". A més, Vox ha acusat Compromís de "donar suport obertament a una associació que va amenaçar de mort la Policia Local de Castelló", en referència a La Cosa Nostra.

També et pot interessar

stats