Ciutadans tria aquest dimecres la seua nova síndica a les Corts

La portaveu adjunta, Mamen Peris, no ha aclarit si es postularà per a substituir a Ruth Merino en el càrrec

La portaveu política de Ciutadans, Patricia Guasp, i el portaveu de Ciutadans en el Parlament Europeu, Adrián Vázquez, en una imatge d'arxiu
La portaveu política de Ciutadans, Patricia Guasp, i el portaveu de Ciutadans en el Parlament Europeu, Adrián Vázquez, en una imatge d'arxiu / Gustavo Valiente / Europa Press

Ciutadans tria aquest dimecres la seua nova síndica a les Corts, en una reunió del grup parlamentari que està prevista entre les 12:30 i les 13:00 hores i a la qual assistirà el coordinador nacional del partit, Carlos Pérez Nievas. Així ho ha indicat la portaveu adjunta, Mamen Peris, a la qual moltes veus apunten com a successora de Ruth Merino al capdavant del grup. No obstant això, Peris no ha aclarit si es postularà com a síndica: “Jo sempre estaré amb el que els meus companys consideren”. Respecte al nou diputat que s'hi incorporarà la setmana vinent, Fernando Mulas, ha agregat que té “mèrit i capacitat”.

Preguntada respecte a les primàries de la formació per a la Generalitat, Peris ha dit sentir-se “superil·lusionada” i ha afirmat que “no ha canviat res” des que al setembre afirmara que tenia intenció de participar. No obstant això, ha indicat que “per deferència”, ha d'esperar a “conéixer tot el reglament” i “esperar el moment que hagen de fer-se públiques” les candidatures.

La portaveu adjunta ha assegurat que el seu partit trobarà el millor candidat o candidata, però “és important que respectem els temps”.

Ruth Merino va dimitir com a síndica de la formació en les Corts la setmana passada, per la refundació del partit. Mamen Peris és l'única diputada del grup parlamentari que forma part de l'executiva nacional de Ciutadans.

També et pot interessar

stats