Catalá: "En cap moment vaig comparar el col·lectiu LGTBi amb una malaltia"

L'alcaldessa de València acusa la premsa d'haver fomentat que es malinterpreten les seues paraules, per haver reduït a un vídeo de quinze segons una declaració de dos minuts

L'alcaldessa de València, Maria José Catalá
L'alcaldessa de València, María José Catalá / À Punt NTC

L'alcaldessa de València ha insistit este dijous a negar les acusacions de LGTBI-fòbia que van seguir l'explicació que ahir va donar per a justificar el fet que el consistori no col·locara la pancarta multicolor emblema del col·lectiu.

"En cap moment vaig comparar el col·lectiu LGTBI amb una malaltia", ha manifestat María José Catalá, que ha culpat la premsa de malinterpretar les seues paraules. "D'una intervenció de dos minuts es va agarrar un vídeo de quinze segons [...] la informació a Espanya ha de ser més professional i els companys que ahir estaven allí saben perfectament el que vaig dir", ha manifestat.

Catalá sosté que va fer una relació d'altres dies internacionals en què es pengen pancartes (Alzheimer, Càncer, ELA), que ara se celebren amb la col·locació de mupis, és a dir, suports de publicitat, en els laterals. En el cas del Dia de l'Orgull, ha recordat, anit es va il·luminar la façana del consistori amb els colors de la bandera LGTBIQ+.

"En cap moment, en cap dels meus escenaris mentals, vaig intentar comparar el col·lectiu LGTBI amb una malaltia", ha insistit l'alcaldessa.

També et pot interessar

stats