Catalá defén les gestores a Onda i Oriola, on el PP governa

Les raons són la falta de "coordinació" entre el grup municipal i el partit, l'existència d'un clima "difícil" i perquè tenen "la maquinària electoral en marxa"

La portaveu del PP en Les Corts, Mª José Catalá, en una imatge d'arxiu
La portaveu del PP a les Corts, M. José Catalá, en una imatge d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

La número dos del PP valencià, María José Catalá, ha defés aquest dimarts la decisió del seu partit de crear gestores a Onda i Oriola, on governen. Les raons són la falta de "coordinació" entre el grup municipal i el partit, l'existència d'un clima "difícil" i perquè tenen "la maquinària electoral en marxa".

"No ens tremolarà el pols quan hàgem de prendre decisions difícils, però al mateix temps ho farem establint un marge per a tots, un termini de temps i oferint una mà estesa a tots els militants", ha declarat la síndica del PP-CV a les Corts sobre si aquesta decisió suposa un avís a navegants.

Aquest dilluns el comité executiu autonòmic del Partit Popular de la Comunitat Valenciana va crear les dues gestores a Oriola i Onda, totes dues durant un termini màxim de sis mesos i com un òrgan de transició.

Disfuncions i falta d'operativitat

Catalá ha subratllat que l'objectiu és "mantindre aquestes alcaldies" i millorar la coordinació entre els grups municipals i el partit, ja que havien detectat "disfuncions" i falta d'"operativitat" davant les quals van realitzar "crides persistents a l'enteniment i a la sensatesa".

Ara ha confiat que les gestores ajudaran a entaular una conversa "serena i tranquil·la" perquè l'engranatge estiga perfectament. "Falta any i mig per a maig de 2023 i la nostra maquinària electoral ja està en marxa", ha asseverat. Un procés que es prenen "molt seriosament" i que volen analitzar municipi per municipi.

També et pot interessar

stats