Catalá conforma el primer equip de govern provisional amb set grans blocs ja actius

Cadascun dels blocs de gestió tindrà un regidor de manera provisional amb el suport d'un altre edil fins que de manera definitiva l'alcaldessa repartisca les delegacions

La nova alcaldessa de València, María José Catalá, aquest dilluns
La nova alcaldessa de València, María José Catalá, aquest dilluns / Biel Aliño (Efe)

La nova alcaldessa de València, María José Catalá, ha redactat i signat el primer decret per a delegar la signatura i competències en els seus regidors per a activar la gestió municipal en set grans blocs de serveis, ja actius i al capdavant de cadascú ha designat uns responsables provisionals.

Cadascun dels blocs de gestió tindrà un regidor de manera provisional que tindrà el suport d'un altre dels regidors, de manera que formen un grup de treball fins que de manera definitiva l'alcaldessa repartisca les delegacions.

A l'espera de l'estructura definitiva, Catalá ha decidit que com a membres de la Junta de Govern Local estiguen María José Ferrer San Segundo, Julia Climent, Juan Giner, Juan Carlos Caballero, Paula Llobet, Santiago Ballester i Jesús Carbonell.

Com a primera, segona i tercer tinents d'alcalde provisionals figuren María José Ferrer San Segundo, Julia Climent i Juan Giner, respectivament, amb la primera com a secretària de la Junta de Govern Local.

Quant a la delegació de facultats genèriques per matèries en regidors, aquest és el llistat provisional:

  • Hisenda i Participació: María José Ferrer San Segundo.
  • Recursos Humans i Tècnics: Julia Climent.
  • Urbanisme i Habitatge: Juan Giner.
  • Medi ambient: Juan Carlos Caballero. Ací s'inclouen també tots els serveis que li corresponen al portaveu, i en aquest bloc els serveis estaran coordinats al costat de Carlos Mundina.
  • Economia i Grans Projectes: Paula Llobet. En aquest bloc els serveis estaran coordinats amb José Marí Olano.
  • Benestar Social i Cultura: Santiago Ballester. En aquest bloc els serveis estaran coordinats amb José Luis Moreno, Marta Torrado i Rocío Gil.
  • Mobilitat i Seguretat Ciutadana: Jesús Carbonell. En aquest bloc els serveis estaran coordinats amb Carlos Mundina.

L'abast de la delegació comprén la facultat de dictar actes administratius i de resoldre els recursos administratius interposats, així com la signatura dels documents de qualsevol naturalesa necessaris per a la gestió de les matèries delegades.

També et pot interessar

stats