Casado assegura que Sánchez no pot llavar-se les mans amb els rebrots per coronavirus

El líder dels populars reclama a l’executiu prestigi, solvència i credibilitat davant Europa.

Pablo Casado amb Isabel Bonig i Carlos Mazón aquest dissabte a Alacant
Pablo Casado amb Isabel Bonig i Carlos Mazón aquest dissabte a Alacant / Europa Press

El president del PP, Pablo Casado ha assegurat aquest dissabte que el president del govern, Pedro Sánchez, “no pot llavar-se les mans amb els rebrots per coronavirus que s’estan produint” i ha dit que l’executiu “té l’obligació de coordinar, dirigir i emparar les administracions afectades”.

Casado ha fet aquestes declaracions en la cloenda del XV Congrés del PP de la província d’Alacant que ha investit Carlos Mazón com a president dels populars de les comarques del sud.

Fa setmanes que ho estem reclamant”, ha dit Casado, referint-se al fet que la Comunitat Valenciana ha imposat l'obligatorietat d’usar la mascareta als espais públics després que 14 comunitats autònomes ho feren.

El president del PP ha posat en dubte les xifres oficials víctimes mortals i ha parlat de 40.000 defuncions. “Tenim el govern que pitjor ha gestionat la pandèmia”, ha dit Casado.

El líder dels populars també s’ha referit a la reunió del Consell Europeu que va començar aquest divendres a Brussel·les i on estan en joc els fons de reconstrucció de la Covid-19.

Casado ha reclamat al govern “prestigi, solvència i credibilitat” perquè Europa “es fie de nosaltres” i ha assegut que el seu partit “sempre defensarà els interessos d’Espanya a l’exterior, tot i que genera ‘desconfiança’ entre els socis europeus els incompliments en matèria de dèficit”.

També et pot interessar

stats