Carlos Mazón i Diana Morant es reuniran per primera vegada el 2 de maig

La reunió busca "punts de trobada" per a avançar en algunes de les qüestions capitals per a la Comunitat Valenciana

Mazón i Morant
Carlos Mazón i Diana Morant en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, i la secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, es reuniran el 2 de maig al Palau de la Generalitat, la primera trobada entre tots dos des de l'elecció de la ministra de Ciència com a líder del socialisme valencià. Així ho han confirmat esta vesprada fonts coneixedores de la reunió, que arribarà després que fa un mes Mazón va proposar públicament a Morant, just després de la seua elecció, una reunió per a buscar "punts de trobada" i avançar en algunes de les qüestions capitals per a la Comunitat Valenciana, entre les quals va citar "el finançament i l'aigua".

La també ministra de Ciència i Universitats va anunciar llavors que atendria la invitació del president i líder del PP a la Comunitat Valenciana i també va considerar "imprescindible sempre el diàleg".

Morant va manifestar així mateix la predisposició a "construir junts una millor Comunitat Valenciana", si bé va advertir que el seu treball "també és impedir la destrucció de drets", en referència a les polítiques del govern del PP i Vox en la Generalitat en els seus primers mesos de legislatura.

També et pot interessar

stats