Els caps de llista de les demarcacions valencianes exerceixen el dret al vot

Els candidats i les candidates al Congrés per Castelló, València i Alacant han votat sense incidències.

VÍDEO | Els caps de llista de les demarcacions valencianes exerceixen el dret al vot

Els caps de llista de les diferents formacions polítiques de les demarcacions valencianes han votat al llarg del territori en una jornada sense incidències. 

Els candidats i les candidates al Congrés dels diferents partits polítics per la circumscripció de Castelló han votat en distintes localitats de les comarques del nord. La més matinera ha sigut la cap de llista del PSOE, Susana Ros, que ho ha fet a Benicàssim. Més tard ho han fet el cap de llista del PP, Óscar Clavell a la Vall d'Uixó; la número 1 de Ciutadans, Sandra Julià a Moncofa; la cap de llista d’Unides Podem, Marisa Saavedra a Betxí; el número 1 de Vox, Alberto Asarta a Vila-real, i la cap de llista de Compromís, Marta Sorlí a Alcalà de Xivert.

Els candidats i les candidats al Congrés per la demarcació de València han votat sense incidències en col·legis del cap i casal, a excepció de Joan Baldoví, que ho ha fet a Sueca. El cap de llista del PSOE, José Luis Ábalos; la número 1 del PP, Belén Hoyo; la cap de llista de Ciutadans, María Muñoz; el número 1 d’Unides Podem, Héctor Illueca, el candidat de Vox, Ignacio Gil Lázaro, i el cap de llista de de Més Compromís, Joan Baldoví, han votat entre les 11:00 h i les 12:00 h.

També ho han fet els candidats i candidates al Congrés per la demarcació d’Alacant. El més matiner ha sigut el cap de llista socialista, Pedro Duque, que ho ha fet a les 10:30 h a Xàbia. Després han votat el cap de llista del PP, César Sánchez; la cap de llista de Ciutadans, Marta Martín (Alacant); el número 1 d'Unides Podem, Txema Guijarro (Madrid); el cap de llista de Vox, Manuel Mestre (Elx), i el número 1 de Més Compromís, Ignasi Candela (Crevillent).

També et pot interessar

stats