Cantó s'obri a ser tertulià del programa de Risto Mejide

El polític es mostra disposat, en una entrevista en directe, la proposta de Cuatro de participar en el programa diari d’humor. 

Canto-Risto
Toni Cantó entrevistat per Risto Mejide. / À Punt NTC

Només unes hores després d’anunciar que abandonava la política, l'ex portaveu a les Corts i ex coordinador autonòmic de Ciutadans, Toni Cantó, s'ha mostrat obert a ser tertulià d’un programa televisiu. El polític s'ha mostrat disposat en directe a acceptar l’oferta del programa de Risto Mejide que s’emet diàriament en Cuatro. 

El mateix dia que ha confirmat la dimissió a les Corts i que ha abandonat la formació taronja, l’actor havia advertit que tenia damunt de la taula diverses propostes de productores, però no havia concretat més. Aquest dimarts, durant l’entrevista que li ha fet Risto Mejide en el seu programa, el presentador ha manifestat en directe que una d’aquestes propostes era de Cuatro, a la qual Cantó va respondre afirmant “Em sembla bé”. “Iniciem la negociació!”, va afegir immediatament. 

Cantó, que es definia fa unes setmanes com a actor i polític, posava aquest dilluns un punt final, almenys per ara, a aquesta segona faceta. Va argumentar que volia tornar als escenaris i, fins i tot, va puntualitzar que tenia dues ofertes de productores valencianes damunt de la taula.

El programa que presenta Risto Mejide, en clau d’humor, analitza les notícies falses i l’actualitat diària. Sovint entrevista rostres coneguts del panorama social i cultural. Durant la intervenció en Cuatro, ha admés que necessitava coses que el motivaren. Així mateix ha dit que és un privilegi “poder treballar i damunt, poder treballar en alguna cosa que a u l’il·lusione”. 

Respecte a la formació que abandona, ha afirmat que la veu com “un partit completament enrocat, que no dimiteix, que no assumeix responsabilitat per tot el que està fent últimament i que està conduint el partit a la irrellevància”.

També et pot interessar

stats