Les candidatures al Congrés del 23J: 13 per València, 12 per Alacant i 9 per Castelló

El BOE publica el llistat de partits que competixen per un escó a les Corts Generals en les eleccions del 23 de juliol

El Congrés, en una imatge d'arxiu
El Congrés, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Tretze formacions polítiques han presentat llistes al Congrés en les eleccions generals per la província de València convocades el 23 de juliol. Dotze ho faran a Alacant i nou a Castelló, segons publica aquest dimecres el Butlletí Oficial de l'Estat. Segons el BOE, hi ha més candidatures a la cambra baixa que per al Senat, on es presenten onze formacions a València (dos menys), nou a Alacant (tres menys) i huit a la província de Castelló (un menys).

A València s'han registrat les següents tretze candidatures al Congrés: PSOE, Front Obrer, PP, Falange Española de las JONS, Vox, Compromís-Sumar, Per un Món Més Just, Partit Animalista (Pacma), Estat València del Benestar, Decidix - Els Verds Ecopacifistes, Caminant Junts, Retallades Zero i Partit Autònoms. Totes repeteixen per al Senat llevat de Front Obrer i el Partit Autònoms.  

Les onze formacions que es presenten a Alancant són, per orde de presentació: PSOE, Front Obrer, Partit Autònoms, Per un Món Més Just, PP, Caminant junts, Vox, Compromís-Sumar, Estat Valencià del Benestar, Partit Animalista (Pacma), Retallades Zero i Resistència Popular. Com passa a la circumscripció de València, també renuncien al Senat Font Obrer i el Partit Autònoms.

A Castelló, les nou llistes al Congrés són: PSOE, Front Obrer, PP, Partit Animalista (Pacma), Falange Española de las JONS, Vox, Compromís-Sumar, Partit Comunista dels Treballadors d'Espanya i Retallades Zero. Totes les formacions repeteixen al Senat llevat, novament, de Front Obrer. 

També et pot interessar

stats