El Botànic compleix el 71% dels objectius marcats en la segona legislatura

Puig aposta per la prudència i la responsabilitat per a reactivar la vida econòmica i social.

El Consell durant la roda de premsa posterior al Seminari de Govern-Tardor 2020
El Consell durant la roda de premsa posterior al Seminari de Govern-Tardor 2020 / GVA

Aquest dissabte el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, han fet balanç del Seminari de Govern-Tardor 2020 que s'hauria d'haver fet a l'estiu però que es va ajornar a causa de la pandèmia i s'ha dut a terme aquest divendres i dissabte de matí a Cofrents.

Ximo Puig ha començat la seua compareixença condemnant la violació múltiple d'una menor de 14 anys ocorreguda el cap de setmana passat a l'Olleria.

Puig també ha valorat que la Comunitat Valenciana és la que menor incidència del coronavirus té de tot l'estat espanyol, tant en els últims 7 dies com en els darrers 14, per això considera que cal "continuar amb la màxima prudència i responsabilitat", però "reactivant la vida econòmica i social de la Comunitat".

Pel que fa al seminari, el cap del Consell ha subratllat la seua "excepcionalitat", i ha explicat que ha servit per a reflexionar sobre els esdeveniments dels últims mesos i per a orientar les accions que es prendran durant els anys vinents "per a lluitar contra la pandèmia i reactivar econòmicament i socialment el nostre país" i que "seran determinants per al futur de la Comunitat Valenciana".

Complit el 71% dels objectius de la legislatura

La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha sigut l'encarregada en fer el balanç sobre el nivell de consecució dels objectius marcats a Dénia el febrer de 2020, que ha sigut inferior al de seminaris anteriors perquè "el treball del Consell s'ha bolcat en combatre l'emergència sanitària i protegir la salut dels valencians i valencianes".

Així i tot, Oltra ha destacat que s'han complit el 56% d'aquests objectius, i el 71% de la suma dels seixanta objectius marcats en el primer seminari de la legislatura, a Montanejos.

També et pot interessar

stats