Bonig reclama a Puig que la Comunitat Valenciana tinga el mateix suport que la fàbrica de bateries de Martorell

Mata respon que la fàbrica valenciana de bateries té "el suport explícit" del govern central.

La líder del PPCV Isabel Bonig, aquest dissabte a Morella
La líder del PPCV Isabel Bonig, aquest dissabte a Morella / Europa Press

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha reclamat al president de la Generalitat, Ximo Puig, “que exercisca més de president i menys de secretari general del PSPV i exigisca a Pedro Sánchez per a la Comunitat valenciana el mateix suport que ha tingut Martorell per a tindre una fàbrica de bateries elèctriques”.

Bonig, que ha visitat aquest dissabte Morella, en companyia del president del PP a la província de Castelló, Miguel Barrachina i del portaveu del PP en la capital dels Ports, Jesús Leche, ha assegurat que la decisió del govern d’Espanya d’instal·lar una planta de bateries per a cotxes elèctrics a Martorell “li sembla bé, perquè tot el que siga bo per a Catalunya serà bo per a Espanya”, però ha defensat que Puig “reclame inversions per a la Comunitat Valenciana”.

La dirigent popular ha demanat “gestió, inversió, treball i riquesa”. “Se’ns escapen les inversions, veiem com a Extremadura va una fàbrica de bateries, a Catalunya una altra, mentre que ací no ve ningú. Els únics que guanyen són els germans de Puig”, ha afirmat.

Bonig ha explicat que amb la visita a Morella aquest dissabte vol donar suport al PP local en la seua tasca de fiscalització de l’Ajuntament liderat per Rhamsés Ripollés, “que ha heretat tot allò roín del seu antecessor, Ximo Puig”.

Mata respon a Bonig que la fàbrica valenciana de bateries té “el suport explícit” del govern central

El síndic del PSPV-PSOE a les Corts, Manolo Mata, ha contestat a Isabel Bonig que ella i la seua formació “haurien d’estar a Brussel·les, Madrid i en totes parts fent costat als projectes valencians per als fons europeus, en lloc de sembrar incompetència, dubtes i ombres”.

Mata ha subratllat “el suport explícit” del govern central al projecte de la fàbrica valenciana de bateries elèctriques amb la visita de la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, i ha recordat que “no fa ni tres dies que Ribera va estar amb el president Ximo Puig en Power Electronics, l’empresa que està pilotant el projecte de megabateries, un projecte que pot ser determinant per al futur de l’automoció a la Comunitat Valenciana”.

També et pot interessar

stats