Bielsa: "No tinc problema a seure a parlar amb Jorge Rodríguez, estem oberts a dialogar"

El portaveu del PSPV a la Diputació de València no tanca la porta a capgirar la majoria del govern de l’ens provincial, on governa el PP en coalició amb Ens Uneix

Fernández Bielsa, portaveu dels socialistes en la Diputació de València, en l'entrevista d'À Punt / À Punt NTC

“No tinc cap problema a seure a parlar amb Jorge Rodríguez de com podem millorar les polítiques que desenvolupa la Diputació de València.” Eren les paraules que expressava este divendres Carlos Fernández Bielsa, vicepresident general del PSPV i també portaveu dels socialistes en l’ens provincial, en Les notícies del matí.

El també alcalde de Mislata admetia que sempre ha mantingut una bona relació amb qui va ser president de la Diputació de València, que va abandonar el càrrec en esta entitat mentre va estar imputat pel cas Alqueria, del qual finalment va quedar absolt. En este sentit, Fernández Bielsa no ha tancat la porta a capgirar el govern de l’entitat, que presideix el PP amb el suport d’Ens Uneix.

Bielsa feia estes declaracions tot just l’endemà en què el líder d’Ens Uneix i expresident de l’ens provincial refredara, també en Les notícies del matí, qualsevol possibilitat d’entesa amb el PSPV en la Diputació de València. De fet, Jorge Rodríguez va arribar a afirmar que el PP i Ens Uneix es van casar “no per amor, sinó per diners” i va donar per garantida esta coalició, seguint el símil, mentre queden diners.

A més d’agrair la sinceritat de Rodríguez, Carlos Fernández Bielsa ha manifestat la predisposició del seu partit a dialogar amb Ens Uneix, força que va ser determinant perquè el govern de la Diputació de València es decantara cap a la dreta. “La diputació està paralitzada, no té projecte, no hi ha cap acció diferent de l'anterior govern progressista”, argumentava per a justificar la voluntat de diàleg del PSPV amb el partit de Jorge Rodríguez.

“Crec que tenim temps per a fer una diputació que canvie el rumb que té en este moment”, afegia el portaveu dels socialistes en l’ens provincial. “Nosaltres som més d’amor, som un partit de projectes col·lectius i de reconciliació”, remarcava en Les notícies del matí Carlos Fernández Bielsa, seguint amb la metàfora que va expressar Jorge Rodríguez este dijous.

En opinió del portaveu dels socialistes en la Diputació de València, el govern actual de la diputació fa una gestió que “se sembla a la de Rus, del besamans, de donar subvencions a dit”. 

També et pot interessar

stats