Bielsa: “El panorama polític i social requereix contundència i convicció, requereix sumar i més unió que mai"

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de València defensa a tot el partit unitat amb Diana Morant per a recuperar la Generalitat

Bielsa, aquest divendres
Bielsa, aquest divendres / @CarlosFBielsa

El secretari general del PSPV-PSOE a la província de València, Carlos Fernández Bielsa, ha assegurat aquest divendres que vol el "millor futur" per al partit i aquest, ha dit, només podrà arribar des d'"una estratègia compartida per a fer front a les grans amenaces del temps que ens ha tocat viure, que són l'ascens de les polítiques reaccionàries". "Aquest panorama polític i social requereix contundència i convicció, requereix sumar i més unió que mai, també cedir per a no perdre ni temps ni força", ha remarcat Fernández Bielsa.

El secretari dels socialistes a la província de València, que ha intervingut aquesta vesprada en el comité comarcal de l'Horta Sud celebrat a Torrent, ha demanat a tot el PSPV "treballar amb il·lusió perquè entre tots aconseguim l'objectiu prioritari: recuperar la Generalitat amb Diana Morant i que la política per a les persones, l'aposta per la igualtat, el feminisme, la lluita contra el canvi climàtic i l'impuls de la justícia social tornen a les institucions el 2027". Ha reiterat que en política sempre l'han mogut les seues "creences i conviccions i mai l'ambició personal" i ha afegit que el que hui necessita el PSPV "és la força que atorga la unió de totes les mirades i sensibilitats, de les quals afortunadament es nodreix el partit".

"Crec que el PSPV necessita la força i la il·lusió que ofereix un projecte immensament majoritari i representatiu de la militància socialista, és l'única fórmula", ha assegurat en un comunicat remés pel partit.

Fernández Bielsa ha alertat contra "la desesperança, la submissió, la desafecció, l'odi i un estat permanent de catàstrofe que prediquen diàriament els endevins reaccionaris".

També et pot interessar

stats