El vicepresident primer assegura haver renunciat als seus càrrecs en l'empresa privada

El vicepresident, que continuava com a administrador de set companyies després del seu nomenament, diu que se n'ha retirat complint el termini legal de la llei d'incompatibilitats

El pròxim vicepresident i conseller de Cultura, Vicente Barrera
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Vicente Barrera / Rober Solsona (Europa Press)

El vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, assegura haver abandonat els càrrecs com a administrador en set empreses privades, en compliment de la llei d'incompatibilitats, una circumstància que havia generat peticions de dimissió per part de l'oposició. Barrera no ha anunciat en la primera compareixença que ha fet a les Corts com a membre del Consell, en el torn de resposta a les preguntes de la diputada de Compromís Verónica Ruiz.

"Segons la llei d'incompatibilitats —ha continuat el vicepresident— hi ha dos mesos. Ahir va ser dia 19 i abans d'aquest moment i fent un sacrifici personal, he hagut de renunciar a gestionar totes les meues empreses per quatre anys de servei públic. Ho he fet amb tot l'orgull d'haver sigut empresari i li ho he comunicat a l'oficina que correspon", ha manifestat el vicepresident primer. 

"Em retrauen vostés que estiga en empreses, en el sector privat, i no s'adonen que és aquest sector el que paga els impostos, els cotxes oficials, el seu aire condicionat, els seus amplis despatxos i els nostres sous", ha agregat Barrera, que ha demanat a l'oposició que, "almenys, reconeguen a auests valencians que són els bous que estiren el carro".

També et pot interessar

stats