Barceló: "L'acord interterritorial convida a la prudència davant de les pròximes festivitats de Sant Josep i Pasqua"

Així s'ha manifestat la consellera de Sanitat després que les comunitats han aprovat un acord de mínims contra la pandèmia.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa
La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa / À Punt NTC
10 de març 2021 - 20:14

La consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló, considera que l'acord de mínims que s'ha aprovat aquest dimecres en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut per àmplia majoria "convida a la prudència davant de les pròximes festivitats de Sant Josep i Pasqua".

Algunes de les mesures més destacades d'aquest acord són el tancament perimetral de les comunitats autònomes (excepte les Balears i les Canàries) per Sant Josep i Setmana Santa, el toc de queda entre les 23:00 hores i les 6:00 hores, i una reunió d'un màxim de 4 persones en espais tancats, 6 en espais oberts i només convivents en domicilis.

Barceló, que ha donat suport exprés a l'acord, ha explicat que "aquesta coordinació era necessària i ara cada comunitat decidirà sobre aquesta base si adopta mesures més restrictives o aplica les aprovades". La consellera portarà aquest dijous al Consell Interdepartamental la proposta de la Interterritorial per a l'anàlisi i el debat.

També et pot interessar

stats