Ayuso sobre els indults: "Aquesta traïció no es perdonarà"

La presidenta de la Comunitat de Madrid afirma que després dels indults es buscarà "la somiada independència per a convertir Catalunya en una república bananera"

Díaz Ayuso intervé en l'acte de presa de possessió com a presidenta de la Comunitat de Madrid
Díaz Ayuso intervé en l'acte de la presa de possessió com a presidenta de la Comunitat de Madrid / EuropaPress

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dilluns que defensarà la unitat d'Espanya enfront de la "humiliació" dels indults als condemnats pel procés i els intents de "fragmentar de manera il·legal" el país, gràcies a "la cooperació necessària i lleial del govern".

"Això és la fi del sanchisme, aquesta traïció no es perdonarà, té els dies comptats", ha subratllat Ayuso en una entrevista en Es Ràdio, on ha opinat que "el següent després dels indults és continuar buscant la somiada independència per a convertir Catalunya en una república bananera, perquè és el que busquen".

Al seu parer, el govern espanyol hauria d'haver aprofitat "tots els poders de l'Estat per a frenar-los," però els independentistes han tingut la seua "connivència" i "cooperació necessària i lleial".

La recentment reelegida presidenta regional madrilenya ha subratllat que "seguirà reivindicat Espanya" i defensant el rei i la Constitució perquè "Madrid és Espanya, és territori de tots els ciutadans del país, i els governants tenim l'obligació de no transformar-la com s'està fent de manera il·legal i fraudulenta a Catalunya".

"No sé on va el president del govern amb aquests socis", ha sostingut Ayuso, i ha afegit que "això ja no se suporta", després de la "humiliació" al rei, a les institucions, a la justícia i a la societat catalana.

També et pot interessar

stats