Ayuso demana a Feijóo que reduïsca impostos "sense por" quan arribe a Moncloa

Insta el PP a fer una "reducció dràstica de la despesa pública, dels impostos i que flexibilitze el mercat, corregisca lleis sectàries i fomente la hispanitat"

Isabel Díaz Ayuso participa en una trobada amb el diari 'El Mundo'
Isabel Díaz Ayuso participa en una trobada amb el diari 'El Mundo' / Sergio Pérez (Efe)

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha demanat al PP que quan "arribe a La Moncloa" no sols se centre en "gestió" sinó que faça una "reducció dràstica de la despesa pública, dels impostos i que flexibilitze el mercat".

"Que erradique tota política sectària que només divideix i posa els interessos de la nació en mans de minories, molt més d'aquelles que són odiadores professionals d'Espanya", ha dit la presidenta en una trobada organitzada pel diari El Mundo.

També ha demanat al PP que corregisca totes les lleis sectàries, fomente la hispanitat i restaure "la confiança" dels ciutadans en el poder judicial i en les institucions, com la monarquia. En aquest sentit, ha retret que els ciutadans ja no puguen veure "mai" l'agenda de la Corona com una cosa "habitual".

Pel que fa al govern madrileny, ha assegurat que Madrid "continuarà abaixant impostos sempre que tinga ocasió i li agrade o no al president del govern, Pedro Sánchez".

També ha afegit que els espanyols pagaran al president la campanya política. "Cada anunci que Sánchez realitze d'ací al 10 de desembre de 2023, no hem d'oblidar que està patrocinat per l'asfixiat, fart i maltractat contribuent espanyol", ha assenyalat Ayuso.

Ha indicat que tot el que anuncia Sánchez està dissenyat per a perjudicar a Madrid i bloquejar l'administració i, tot això, "per pur electoralisme". També ha acusat el govern d'oposar-se a tot el que fa Madrid per a "no poques vegades" acabar "imitant" les seues fórmules.

També et pot interessar

stats