Arxiven una denúncia de Vox contra Ribó pel mural d’Altsasu

El jutge exposa que la denúncia és “parca i imprecisa” i que tan sols té deu línies.

Europa Press
Europa Press

El jutjat d’instrucció número 15 de València ha arxivat la denúncia interposada per Vox contra l’alcalde de València, Joan Ribó, per la cessió d’un mur on van pintar unes imatges que criticaven la sentència judicial d’Altsasu.

El mural, fet per l'artista Elías Taño, era una mostra "en solidaritat" amb els joves condemnats per l'agressió a dos guàrdies civils i les respectives parelles.

Sobre aquesta pintada, el jutjat resol que “no queda acreditada la perpetració del delicte”.

Fins i tot, en l’acte judicial s’exposa que la denúncia “no compleix, per altra banda, els requisits mínims per a ser considerada tal”. El jutge assegura que és “parca i imprecisa” i que tan sols té deu línies.

D’altra banda, es constata que en la denúncia no hi ha una clara separació entre les conductes que haurien dut a terme els organitzadors de la jornada de solidaritat amb els joves d’Altsasu amb la de l’alcalde de València.

De fet, s’exposa que el principal objectiu de la denúncia es personalitza en Ribó, “sense cap explicació per a fer-ho”, ja que no es demostra que fora coneixedor de la cessió del mur.

També et pot interessar

stats