Arxiven la causa contra Rus pel desviament de fons en l'enllumenat de Llutxent

El jutjat considera que les declaracions incriminatòries realitzades per Marcos Benavent "manquen de tot sentit i realitat"

Alfonso Rus
Alfons Rus / À Punt NTC

El jutjat d'instrucció número 9 de València ha acordat el sobreseïment provisional de la causa contra l'expresident de la Diputació de València Alfons Rus pel desviament dels fons d'un contracte per a la renovació de l'enllumenat públic de Llutxent.

El jutjat considera que les declaracions incriminatòries realitzades per l’exgerent d’Imelsa Marcos Benavent "manquen de tot sentit i realitat". Es tracta, segons el tribunal, de "presumptes excuses per a derivar en uns altres les seues presumptes responsabilitats, a determinar en juí oral, si escau".

Aquest assumpte va ser denunciat inicialment per la Diputació de València. El seu president aleshores, Alfons Rus, va responsabilitzar Benavent i un altre empresari, Vicente Calvo, d'haver-se quedat els diners.

No obstant això, després de la declaració de Benavent, la participació de Rus va passar de querellant a investigat, encara que el jutjat ha decidit finalment sobreseure la causa contra ell de forma provisional.

També et pot interessar

stats