Arrimadas afirma que és possible un canvi de govern a la Comunitat Valenciana

La líder de Cs, acompanyada de Mazón (PP), posa com a exemple de bona gestió l'Ajuntament i la Diputació d'Alacant

Inés Arrimadas i Carlos Mazón, aquest divendres a Alacant
Inés Arrimadas i Carlos Mazón, aquest divendres a Alacant / Twitter: @CarlosMazon40

A Alacant, reunió aquest divendres entre la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, i el president del Partit Popular i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón. Damunt la taula un possible acostament entre les dues formacions polítiques de cara a les pròximes eleccions autonòmiques. 

Arrimadas ha insistit que és possible un canvi de govern a la Comunitat Valenciana i ha posat com a exemple de bona gestió l'Ajuntament i la Diputació d'Alacant on governen PP i Ciutadans en coalició.

La presidenta de Ciutadans creu que el seu partit governa "bé" en coalició amb el PP en la Diputació d'Alacant i en altres institucions de la Comunitat Valenciana, i ha evitat pronunciar-se sobre possibles llistes conjuntes a les autonòmiques, ja que aquest supòsit "no està damunt de la taula".

En aquest sentit, ha advertit que els ciutadans volen en aquests moments que tant PP com Cs es dediquen a "la gestió i no a les llistes electorals".

Ha apuntat que PP i Cs comparteixen el rebuig a "la deriva del tripartit" presidit per Ximo Puig en la Generalitat, del qual ha indicat Arrimadas que "en només sis anys ja ha fet més coses en aquest procés a la valenciana que a Catalunya els nacionalistes en vint-i-cinc anys".

Per la seua banda, Mazón ha declarat que el pacte de govern amb Cs en la Diputació funciona i que està "molt content" enfront d'"un tripartit nacionalista que divideix a la Comunitat Valenciana i que posa en qüestió tot el bo que tenim".

S'ha felicitat del suport mutu dels dos partits en les esmenes als PGE, contra la taxa turística i també en el seu defensa de l'"espai de llibertat" que, en la seua opinió, PP i Cs comparteixen.

Ambaixadora del Museu Arqueològic Provincial

Arrimadas s'ha entrevistat amb Carlos Mazón en el Museu Arqueològic Provincial (MARQ), on ha tingut temps de recórrer la mostra temporal sobre la cultura etrusca i escoltar amb atenció l'explicació de cada detall del director del centre expositiu, Manuel Olcina.

Mazón ha agraït especialment la visita d'Arrimadas al MARQ i ha confiat que amb la seua signatura en el llibre d'honor es convertisca en una nova ambaixadora d'aquest centre expositiu, triat en 2004 millor museu europeu de l'any.

"Rebentar" la Transició

La presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha acusat el president del govern, el socialista Pedro Sánchez, de "rebentar" la Transició "amb la condició de mantindre's a La Moncloa".

En declaracions als periodistes després d'entrevistar-se a Alacant amb el president del PPCV i de la Diputació alacantina, Carlos Mazón, Arrimadas ha sigut preguntada per la possible derogació parcial de la llei d'amnistia en el marc del projecte de la llei de memòria democràtica.

La líder de Cs ha sostingut que la generació dels quals ara tenen entre 40 i 45 anys no permetran "que Sánchez dinamite el treball dels nostres pares i els nostres avis" per a aconseguir la Transició.

"Només pensa a mantindre's a La Moncloa i tot el que és aquest revisionisme i atemptat contra la Transició trobarà al meu partit enfronte i estic convençuda que també al PP", ha afegit.

També et pot interessar

stats