Arcadi España assegura que estarà "on el president de la Generalitat vulga"

El conseller de Política Territorial explica que treballarà dins o fora del Consell si Puig així ho considera

El conseller de Política Territorial, Arcadi España
El conseller de Política Territorial, Arcadi España / À Punt
12 de maig 2022 - 13:14

El conseller de Policia Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assegurat aquest dijous que estarà "on vulga" el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la remodelació del Consell que prepara. "Dins, fora del govern i, dins del govern, on ell vulga", ha resumit.

España ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha fet juntament amb la ministra de Transports, Raquel Sánchez, a la fàbrica de Stadler d'Albuixec (Horta Nord), en ser preguntat per la possibilitat d'ocupar càrrecs de major responsabilitat en el Consell.

Preguntat sobre si tindria l'aspiració personal d'adquirir més responsabilitats, el conseller ha respost que la seua aspiració és "sempre la mateixa" des que va entrar en política: "Sempre fer-ho bé". "On m'ha correspost, en la posició que el president ha decidit que em corresponga, intentar deixar les coses una mica millor que quan me les vaig trobar", ha afegit.

Els canvis com a "cosa normal"

Sobre la dimissió del conseller Vicent Marzà, Arcadi España ha afirmat que "cal assumir aquestes coses amb normalitat", ja que "passa en tots els governs". "Els canvis de govern són una cosa normal i consubstancial a la democràcia, per tant, ho veig amb normalitat", ha subratllat.

En aquesta línia, el conseller d'Obres Públiques ha explicat que "el que el president té al cap no és una qüestió de si queda un any o no [de legislatura fins a les eleccions], sinó quin és el millor govern possible per a afrontar un moment difícil, de recuperació econòmica, de superació de la pandèmia i de rellançament de la Comunitat Valenciana".

España ha rebutjat que hi haja falta d'estabilitat en el Consell i ha remarcat que "la part important, ferma i manifesta per als ciutadans és que l'actuació del govern siga positiva". En aquest sentit, ha valorat el treball del Botànic i ha assenyalat que "estem tenint notícies positives per a la Comunitat, amb dades molt positives en ocupació, amb inversions com la de Stadler o la de Volkswagen a Sagunt". "Aquests indicadors són els que afecten de debò en el dia a dia de molts valencians i valencianes, i són en els quals ens hem de centrar", ha afegit.

També et pot interessar

stats