Aquestes són les oficines de Correus que obrin el cap de setmana

Al llarg d'aquest dissabte totes les oficines estaran obertes en horari matinal i diumenge seran set les que continuaran actives

Correus
Un treballador de Correus repartint documentació / À Punt NTC

Com a mesura extraordinària, davant de les xifres rècord per a sol·licitar el vot electoral per via postal, Correus amplia l'horari i obrirà oficines aquest dissabte 15 i el diumenge 16 de juliol.

Dissabte 15 juliol

Durant aquest dissabte, totes les oficines de la Comunitat Valenciana tenen previst obrir en horari de 9:00 a 14:00 hores. A aquestes oficines se n'hauran d'afegir una satèl·lit de Santa Pola - Gran Alacant (Baix Vinalopó) i una altra a Alcossebre.

A més, a València l'oficina del Port perllongarà l'horari fins a les 21 hores.

Diumenge 16 juliol

Per la seua banda, les seus de Correus que estaran obertes de 9:00 a 14:00 hores són l'oficina principal de Castelló de la Plana, la de la plaça de l’Ajuntament de València, la de la plaça de l’Ajuntament de Gandia (Safor) i les oficines principals d’Alacant, Elx (Baix Vinalopó), Torrevella (Baix Segura) i Benidorm (Marina Baixa).

Els usuaris tindran fins al 20 de juliol per a depositar el vot en qualsevol oficina de Correus d'Espanya.

Correus continua recomanant no deixar els tràmits del vot per correu per a última hora i sol·licita iniciar-los amb prou marge de temps perquè el procés es puga fer amb normalitat absoluta.

També et pot interessar

stats