Podem aposta per un front ampli liderat per Yolanda Díaz

La secretària general morada, Ione Belarra, ha resumit l'agenda de la formació per a 2030: una empresa pública en cada sector estratègic

La líder de Podem, Ione Belarra, i l'exsecretari general del partit, Pablo Iglesias
La líder de Podem, Ione Belarra, i l'exsecretari general del partit, Pablo Iglesias / Chema Moya (Efe)

El "projecte de país" que impulsa l'actual vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha rebut el suport explícit de la cúpula de Podem aquest diumenge en la jornada de cloenda de la Universitat de Tardor de la formació morada.

La secretària general de Podem, Ione Belarra, ha marcat com una de les prioritats del partit treballar en un "espai polític que cresca" sota el lideratge de Díaz, militant del Partit Comunista d'Espanya i un dels principals actius d'Unides Podem.

En aquesta línia s'ha pronunciat l'exsecretari general podemita, Pablo Iglesias, que ha lloat l'actual direcció de la formació morada i s'ha mostrat convençut que Belarra sabrà acompanyar Díaz "per a construir un front ampli i millorar la vida dels ciutadans".

Belarra també ha resumit l'agenda del partit per a 2030: una empresa pública per a cada sector estratègic, des de la banca, l'energia i les telecomunicacions fins a la indústria farmacèutica.

Amb aquesta proposta, Podem creu que compliria el que estableix l'article 128 de la Constitució: "Tota la riquesa del país en les seues diferents formes i siga quina siga la seua titularitat resta subordinada a l'interés general".

En el Dia de la Salut Mental, Belarra ha defés un sistema públic sanitari perquè només així pot tractar-se "aquesta pandèmia silenciosa".

També et pot interessar

stats