Antonio Ortolá (Vox Castelló de la Plana): "Volem posar fi a les polítiques sectàries de l'esquerra que el PP no ha erradicat per covardia"

L'aspirant de Vox a l'alcaldia de Castelló de la Plana ha estrenat la ronda d’entrevistes d'À Punt a candidats amb motiu de les eleccions del 28M

El candidat de Vox a l'alcaldia de Castelló de la Plana, l'advocat Antonio Ortolá / À Punt NTC

Vox intentarà conquerir l'Ajuntament de Castelló de la Plana per a "posar fi a les polítiques radicals i sectàries de l'esquerra, a les quas s'ha vist abocat el PSPV pels seus socis". Ho ha explicat en Les Notícies del Matí l'aspirant a l'alcaldia per la formació d'extrema dreta, l'advocat de Pego Antonio Ortolá, que ha estrenat la ronda d’entrevistes d'À Punt de candidats municipals del 28M amb motiu del començament de la campanya.

Per a Ortolá els governs progressistes han "ideologitzat" moltes qüestions que no haurien d'estar, amerant-les del "socialcomunisme més ranci". I entre aquestes ha esmentat la discriminació positiva de les dones en la violència masclista; la gestió per regidors, en lloc dels festers, de la Magdalena, o el tancament de part del centre la ciutat al trànsit, per aplicació de la normativa europea de baixes emissions, que s'ha compromés a "revertir, sens dubte", perquè el nucli urbà "fa olor de flor del taronger i no té pol·lució".

Ser alternativa vol dir ser diferents dels que s'està fent, de les polítiques que l'esquerra ha imposat i del PP que no s'ha atrevit a erradicar-les, per covardia

També ha parat atenció sobre la política lingüística, en què avança canvis "en la mesura que deixe la llei", perquè la "catalanització" s'ha imposat en les institucions públiques, per exemple valorant els títols de valencià en la funció pública. El candidat defén "fomentar el valencià respectant la resta" i ha suggerit que les persones valencianoparlants s'han de dirigir, "per lògica", en castellà a l'interlocutor castellanoparlant, tot i en casos com el seu, que segons ha dit, [el valencià] l'entén, l'estima i el parlen alguns membres de la família.

El candidat ha acusat el PP de covardia, per no haver revertit "les polítiques de l'esquerra" quan ha tingut l'ocasió i ha presentat Vox com "l'alternativa que defén idees que ningú defén amb la mateixa claredat i sentit comú que la gent espera". A les persones, "cansades de veure com es matxaca el treballador i es beneficia el que genera poca faena o viu del compte" demana el vot. Les promet "polítiques de família i de creixement econòmic", sense comprometre's a abaixar impostos, perquè entén que abans "cal reduir les despeses innecessàries", entre les quals ha esmentat algunes subvencions.

També et pot interessar

stats