Ana García presenta l'única candidatura per dirigir CCOO PV

El sindicat triarà dissabte el substitut de Juan Cruz, que va assumir el càrrec després de la renúncia d'Arturo León per la polèmica al vacunar-se de forma irregular contra el coronavirus

Ana García, durant una entrevista en À Punt
Ana García, durant una entrevista en À Punt / CC OO-PV
30 de juny 2021 - 14:44

Ana García Alcolea es convertirà dissabte, si no hi ha cap sorpresa, en la primera secretaria general de CCOO PV. García, actualment secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV és l'única persona que opta a la secretara general del sindicat en el seu dotzé congrés. Substituirà Juan Cruz, que va assumir el passat mes de febrer el càrrec després de la renúncia d'Arturo León per la polèmica d'haver rebut la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus.

El congrés de CCOO PV arranca demà dijous al Palau de Congressos de València, però l'elecció no arribarà fins dissabte. També s'hi triarà les persones que compondran la comissió executiva (òrgan de direcció i execució de la confederació), la comissió de garanties (òrgan que vetla pel compliment dels estatuts) i la delegació que assistirà al congrés estatal de CCOO que tindrà lloc a l'octubre.

En l'acte d'inauguració està previst que intervinguen l'alcalde de València, Joan Ribó; el secretari general d'UGT-PV, Ismael Sáez; el president de la patronal autonòmica (CEV), Salvador Navarro, i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

García va iniciar la seua trajectòria sindical com a delegada en l'empresa on treballava, del sector de telemàrqueting. Va formar part de l’executiva de la Federació de Comunicació i Transports, on va tindre responsabilitats en salut laboral i formación sindical. Va entrar en l'executiva del sindicat a la Comunitat Valenciana en el X congrés, segons detalla CCOO PV en el seu web.

També et pot interessar

stats