Alvise no anirà a eleccions autonòmiques després del trencament de Vox i el PP, per no competir amb Abascal

Avisa que vol “forçar” Abascal a “complir la seua promesa pública de provocar eleccions autonòmiques”

Alvise Pérez, líder de la agrupació d'electors S'Ha Acabat la Festa
Alvise Pérez, líder de la agrupació d'electors S'Ha Acabat la Festa / Efe

El líder de l'agrupació d'electors S’Ha Acabat la Festa, Alvise Pérez, ha avançat este dijous que no concorrerà a eventuals eleccions que hi puga haver a les comunitats autònomes on Vox ha trencat lligams el PP per l'acolliment de menors migrants no acompanyats per a no competir amb els de Santiago Abascal.

Així ho ha traslladat Alvise a través d'un missatge en Telegram, després que Vox done per trencats els governs de coalició amb el PP en cinc autonomies després de donar llum verda els presidents populars al fet que les seues regions acullen menors migrants no acompanyats per a alleujar la càrrega de les Canàries.

Alvise ha informat que rebutjarà presentar-se a nivell autonòmic si Abascal trenca esta setmana els executius autonòmics “que pretenen acceptar l'entrada massiva de MENA per tot el territori espanyol”.

“Si la meua absència electoral autonòmica evita una sola violació, agressió sexual, pallissa a un sol homosexual o crim i inseguretat en qualsevol regió del meu país gràcies a la no entrada massiva de més immigrants il·legals, així serà”, ha continuat.

Alvise afirma que vol “forçar” Abascal a “complir la seua promesa pública de provocar eleccions autonòmiques” per a evitar que hi haja menors migrants no acompanyats “per tot el país de manera descontrolada”. El líder de Vox no ha esmentat cap convocatòria electoral, però ha reiterat la intenció del seu partit de “trencar” els governs, cosa que podria provocar avançaments electorals.

No obstant això, avisa que si el líder de Vox “no compleix la paraula donada contra la immigració, no hi haurà segona oportunitat” i S’ha Acabat la Festa anirà a les urnes. “Jo no vull pactes de redistribució, vull deportacions massives ja”, ha postil·lat.

També et pot interessar

stats