Albiol (Vox) diu que l'oposició d'Abascal al repartiment de menors migrants és "coherent" amb l'ideari del partit

El diputat explica que no amenacen ningú i que el mateix Mazón ha reconegut que no en caben més "perquè estem al 170% i si no tenim els recursos, ni la infraestructura per a assumir-ho, no seria lògic que vingueren"

El diputat de Vox a les Corts i regidor de Cultura a Borriana, Jesús Albiol, en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El govern i les comunitats autònomes es reuneixen esta vesprada a Tenerife per a abordar el repartiment de vora 350 menors immigrants no acompanyats que actualment acullen les illes Canàries. Una qüestió que Vox ha aprofitat per a pressionar el Partit Popular.

El diputat de Vox a les Corts i regidor de Cultura a Borriana, Jesús Albiol, ha afirmat a Les notícies del matí que no amenacen ningú i que el líder nacional, Santiago Abascal, el que diu és coherent amb el programa del partit.

"No és una amenaça, és ser coherent amb el que Vox ha dit sempre. Abascal ho ha dit molt clar, eixirem dels governs en els quals no es prenguen totes les mesures legals per a oposar-se al fet que ens envien els MENA i això al final és una cosa que Vox hem dit sempre".

Jesús Albiol ha explicat que el missatge de Vox és "coherent" perquè a la Comunitat Valenciana s'ha pactat "la defensa dels barris segurs i lluitar contra la immigració il·legal i contra les màfies i els cooperadors necessaris del tràfic de persones".

El missatge de Vox és coherent perquè en la Comunitat Valenciana s'ha pactat la defensa dels barris segurs i lluitar contra la immigració il·legal i contra les màfies i els cooperadors necessaris del tràfic de persones.

I, segons ha afegit, "estem parlant d'immigració il·legal i els MENA moltes vegades venen gràcies als cooperadors necessaris i a les màfies".

Així, opina que estos "menors on han d'estar és amb els seus pares" i que el que caldria fer és "ajudar-los en origen".

En este sentit, ha recordat que el president de la Generalitat, Carlos Mazón, "ja ha dit que estem a un 170%, que no tenim ni recursos, ni infraestructures per a assumir això i ho ha dit Mazón".

Per tant, dins de l'àmbit de la Comunitat Valenciana, si no en caben més perquè estem al 170% i no tenim els recursos, ni la infraestructura per a assumir-ho, "no seria lògic que vingueren", ha reiterat el diputat de Vox.

La llei de Concòrdia és positiva i bona perquè l'altra era una llei totalment ideològica.

D'altra banda, les Corts aprovaran dijous la denominada llei de concòrdia, que promouen el PP i Vox, que derogarà l'actual de memòria democràtica.

En opinió d'Albiol, esta llei de concòrdia és positiva i bona perquè l'altra era una llei totalment ideològica. La "diferència fonamental" de l'antic govern del Botànic i este nou del PP i de Vox "és que nosaltres posem el focus en les persones en el conjunt de les lleis que fem i de les polítiques i ells legislaven d'acord amb un projecte ideològic".

Així, ha indicat que "esta llei amplia drets perquè amplia en l'espai de temps el reconeixement a les víctimes" i comença des de l'any 1931 fins a l'actualitat. Això implica que "també es podran beneficiar les víctimes de la República i també es reconeix les víctimes d'ETA. Esta llei millora moltíssim l'anterior, la qual derogarem".

També et pot interessar

stats