Zelenski té un accident de cotxe, però no pateix ferides greus

El cotxe on viatjava el president ucraïnés ha tingut un accident a Kíiv en ser colpejat per un altre vehicle. La policia està investigant les causes del succés

El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, en una fotografia d'arxiu
El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, en una fotografia d'arxiu / Efe

El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski va patir anit un accident de circulació a Kíiv en el qual, després de ser atés per un equip mèdic, s'ha vist que no havia resultat "greument ferit", segons ha informat el seu portaveu de premsa, Serhí Nikíforov, en el seu compte de Facebook.

El funcionari no ha explicat, no obstant això, quin tipus de lesions va poder patir el mandatari, que va ser atés en el lloc de la col·lisió precisament per membres de l'equip mèdic que viatgen amb ell habitualment.

"A Kíiv, un automòbil ha xocat amb el del president d'Ucraïna i els vehicles d'escorta. Els metges que acompanyaven al cap d'Estat van actuar d'emergència amb el conductor de l'automòbil i el van traslladar a una ambulància", diu el missatge.

Segons el portaveu de premsa, l'accident s'ha produït a primeres hores d'aquesta matinada i les circumstàncies seran investigades per les autoritats.

Algunes agències locals i publicacions en les xarxes socials han mostrat les primeres imatges del lloc de l'accident. Són fotografies preses per testimonis presencials que mostren vehicles de la policia, bombers i ambulàncies en un dels carrers de la capital ucraïnesa.

També et pot interessar

stats