Zelenski assegura que Ucraïna serà seu d'Eurovisió el 2023

Els guanyadors del certamen, Kalush Orchestra, van agrair el suport a tots els ucraïnesos i van demanar "ajuda" per al seu país: "Per favor ajudeu Ucraïna, per favor ajudeu Mariúpol, per favor ajudeu Azovstal", va dir el líder del sextet

Zelenski assegura que Ucraïna serà seu d'Eurovisió el 2023
Zelenski assegura que Ucraïna serà seu d'Eurovisió el 2023 / Alessandro Di Marco (EFE)
15 de maig 2022 - 09:20

El president ucraïnés, Volodímir Zelenski, ha mostrat aquesta matinada la seua determinació perquè Ucraïna, triomfadora enguany en el festival d'Eurovisió celebrat a Torí, siga seu de l'esdeveniment.

"L'any que ve Ucraïna serà seu" d'aquest festival, com correspon al país triomfador, ha assegurat en les xarxes. "El nostre coratge impressiona el món, la nostra música conquista Europa. L'any que ve, Ucraïna serà seu d'Eurovisió per tercera vegada en la seua història. I crec que no serà l'última", afegeix Zelenski.

"Aquesta victòria és molt significativa especialment en aquests dies en què la cultura ucraïnesa està sent atacada. Estem ací per a demostrar que la cultura ucraïnesa i la música continuen vives", va exclamar el líder de Kalush Orchestra, Oleh Psiuk, després de guanyar la 66a edició d'Eurovisió, entre forts aplaudiments.

Psiuk va agrair el suport a tots els ucraïnesos, a la diàspora i a tots els ciutadans que els van brindar el seu suport a la seua cançó, un rap amb tocs folklòrics que apel·la a les mares ucraïneses.

El vocalista també va demanar "ajuda" per al seu país, així com per a la ciutat de Mariúpol i l'acereria d'Azovstal, on s'atrinxera la resistència. "Per favor ajudeu Ucraïna, per favor ajudeu Mariúpol, per favor ajudeu Azovstal", va dir el líder del sextet.

També et pot interessar

stats