La Xina emet segells en commemoració dels cinquanta anys de relacions diplomàtiques amb Espanya

S'emetran 6,9 milions d'exemplars de dos tipus de segells, amb les imatges de la llacuna de Fuente de Piedra de Màlaga i el llac xinés Hengshui

Xi Jinping, secretari general del Partit Comunista a Xina
Xi Jinping, secretari general del Partit Comunista a la Xina / Europa Press /Ju Peng

La Xina ha anunciat aquest dimecres que emetrà una col·lecció de dos tipus de segells per a commemorar el cinquanté aniversari de les seues relacions diplomàtiques oficials amb Espanya, que se celebra enguany. S'espera que un total de 6,9 milions d’exemplars isquen a la venda durant els pròxims sis mesos, segons l'agència oficial de notícies Xinhua.

Amb la signatura del dissenyador xinés Ma Lihang, portaran impreses les imatges de la llacuna de Fuente de Piedra (a la província de Màlaga), llar de la colònia més gran de flamencs de la península Ibèrica, i del llac Hengshui, situat a la regió septentrional xinesa de Hebei, que també alberga a centenars d'espècies d'ocells, insectes, plantes i peixos. Aquesta és la primera ocasió en la qual el llac xinés apareix en un segell emés conjuntament entre la Xina i un altre país.

Espanya i la Xina van celebrar el passat 9 de març el cinquanté aniversari de les seues relacions, establides oficialment el 1973, amb un intercanvi de missatges de felicitació entre el rei d'Espanya, Felip IV, i el president xinés, Xi Jinping.

També et pot interessar

stats