El vídeo d'un passatger que va retransmetre l'accident aeri del Nepal en un directe de Facebook

Les imatges mostren el sinistre fatal des de dins de la cabina, que immediatament després de l'impacte estava envoltada en flames

Vídeo d'un passatger del accident aeri al Nepal
17 de gener 2023 - 13:56

Un vídeo publicat per l'usuari indi Sonu Jaiswal en Facebook mostra els moments finals abans que un ATR 72 de Yeti Airlines s'estavellara al Nepal aquest diumenge. L'accident, que es va produir quan l'avió intentava aterrar a l'aeroport internacional de Pokhara procedent de Katmandú, es va cobrar la vida d'almenys 68 de les 72 persones que viatjaven a l'aeronau.

Les imatges mostren com la tranquil·litat aparent dels passatgers s'altera de manera sobtada i, en menys d'un segon, l'escena es cobreix per complet de flames.

El vídeo s'ha pogut recuperar perquè l'usuari va retransmetre'l per aquesta xarxa social en directe just en el moment exacte de l'accident des de dins de la cabina. L'agència Reuters ha pogut confirmar que la ubicació en el vídeo és Pokhara, ja que els edificis coincidien amb les imatges satel·litàries, els reposacaps porten el logotip de Yeti Airlines i la configuració de l'ala es correspon amb les imatges d'arxiu de l'avió.

Tot i que el Nepal pateix amb freqüència accidents aeris, ha sigut objecte de reiterades sancions internacionals per la falta de controls, el del passat diumenge ha sigut el més tràgic dels darrers trenta anys al país.

També et pot interessar

stats