El Vaticà vacunarà 1.200 persones pobres durant la Setmana Santa

Els administrarà el preparat de Pfizer-BioNTech, el mateix que ja ha rebut el papa i el personal de la Santa Seu.

La plaça de Sant Pere del Vaticà, en una imatge d'arxiu
La plaça de Sant Pere del Vaticà, en una imatge d'arxiu / Yara Nardi (Reuters)
26 de març 2021 - 13:27

El Vaticà vacunarà durant la Setmana Santa 1.200 persones pobres i marginades, que són "les més exposades al virus per la seua condició", segons ha anunciat l'Almoineria Apostòlica, l'oficina que exerceix la caritat en nom del papa.

La Santa Seu ha adquirit les dosis del preparat de Pfizer-BioNTech, el mateix que s'ha posat el pontífex, els cardenals i el personal del Vaticà, a través de l'Institut Nacional de Malalties Infeccioses Lazzaro Spallanzani.

La vacunació es farà a l'aula Pau VI del complex religiós, a través de personal del mateix hospital Lazzaro Spallanzani, de la Direcció de Salut i Higiene de Governació de la Ciutat del Vaticà, i del voluntariat del consultori Mare de la Misericòrdia de la plaça de Sant Pere, i de l'Institut de Medicina Solidària.

El Vaticà va adquirir 10.000 vacunes a la farmacèutica Pfizer per a la campanya de vacunació als seus 3.000 empleats i 800 residents. Entre les persones que han completat el cicle d'immunització hi ha el papa Francesc, de 84 anys, que va rebre la segona dosi del preparat al febrer.

També et pot interessar

stats