Una vaga a Disneyland Paris amenaça les vacances de moltes famílies

Les aturades només afecten dimarts a certes hores i algunes atraccions

Imatge de l'entrada a Disneyland París / À Punt NTC

Una vaga en Eurodisney posa en perill les vacances somiades de moltes famílies, encara que les parades només afecten alguns espectacles i atraccions, de manera puntual, però ningú sap fins on poden arribar les protestes. Per ara, les agències de viatges recomanen mantindre els plans, perquè les assegurances no cobreixen la cancel·lació dels vols.

Animadors, mascotes i altres treballadors dels restaurants, botigues i hotels fa setmanes que van començar la vaga i les protestes per a aconseguir millores salarials, però cada vegada s'hi sumen més persones i les xarxes s'omplin d'imatges dels treballadors manifestant-se dins del parc.

De la part del públic, augmenta la preocupació de les famílies que tenen el viatge organitzat les pròximes setmanes. Des de les agències de viatge, recorden que l’únic dia afectat és dimarts i les alteracions són d’algunes hores i atraccions, però que la resta del parc pot gaudir-se igualment. És per això que recomanen que es mantinguen els plans.

Els treballadors han arribat a paralitzar un dels principals espectacles i algunes atraccions han deixat de funcionar de manera puntual. Disneyland Paris ofereix canviar les dates de visita, sense cos, però per a molts viatgers el problema és el vol, ja que les assegurances no cobreixen la cancel·lació dels bitllets perquè el parc continua obert.

També et pot interessar

stats