Una infermera de Nova York, primera persona en vacunar-se als Estats Units

El president dels Estats Units, Donald Trump, ho ha anunciat aquest dilluns.

Sandra Lindsay és inoculada amb la vacuna COVID-19 per la Dra. Michelle Chester
Sandra Lindsay és inoculada amb la vacuna COVID-19 per la Dra. Michelle Chester / Mark Lennihan (EFE)

L'encara president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat aquest dilluns que ja han començat a administrar les primeres vacunes contra la Covid-19. Aquestes unitats les ha fabricades la farmacèutica estatunidenca Pfizer i el seu soci BioNTech.

Una infermera de l’UCI d’un hospital del barri de Queens, Sandra Lindsay, ha sigut la primera novaiorquesa inoculada amb la vacuna aquest dilluns. La vacuna desenvolupada per Pfizer va ser aprovada per l’Administració d’Aliments i Medicaments (FDA, per les sigles en anglés) dels Estats Units divendres passat.

Lindsay treballa a l’hospital Jewish Medical Center localitzat a Queens, uns dels barris més colpejats per la pandèmia. “Espere que açò marque el principi del final d’un temps molt dolorós en la nostra història”, ha dit als mitjans Lindsay després de rebre la dosi de la vacuna.

La vacuna ha sigut administrada per la doctora Michelle Chester, directora corporativa de serveis de salut per a empleats de Northwell Health, una xarxa d’atenció mèdica de l’estat de Nova York. D’altra banda, Lindsay també ha declarat que no s’ha sentit diferent quan ha rebut qualsevol altra vacuna i que, de moment, estava bé.

També et pot interessar

stats