Una hora atrapats en una muntanya russa al Japó

Un tall elèctric ha deixat desenes de persones dins del vagó d'una de les atraccions del parc Universal Studios d'Osaka

Persones atrapades a una de les muntanyes russes del parc Universal Studios d'Osaka
Persones atrapades en una de les muntanyes russes del parc Universal Studios d'Osaka / Reuters

Un tall elèctric ha deixat desenes de persones atrapades durant més d'una hora en una muntanya russa del parc Universal Studios d'Osaka (oest del Japó), segons ha informat la companyia, que ha pogut evacuar els afectats sense que ningú resultara ferit.

La interrupció del subministrament elèctric s'ha produït al voltant de les 12:45 hora local (3:45 GMT) a la zona del conegut parc d'atraccions nipó, i a més de les instal·lacions del parc, ha afectat vora 3.200 cases, segons ha anunciat l'empresa energètica Kansai Electric Power.

Encara que la llum ha tornat en uns 20 minuts, les persones que es trobaven en l'atracció han hagut d'estar-se més d'una hora dins dels vagons suspesos a la part alta d'un dels pendents de la muntanya russa Hollywood Dream-The Ride, fins que s'ha pogut evacuar-les per les escales d'emergència.

La muntanya russa té una altura de 43 metres en el punt més alt del recorregut, que es completa en uns tres minuts, i té capacitat per a 36 passatgers en cada torn, segons consta en la web d'Universal Studios Japan.

La companyia ha confirmat en el seu compte de Twitter que ara mateix està "confirmant la seguretat de tots els seus clients", sense que conste que hi haja hagut ferits.

També et pot interessar

stats