Un vídeo mostra Kate Middleton comprant amb el príncep Guillem

El diari sensacionalista The Sun ha publicat les primeres imatges de la princesa de Gal·les després de la seua operació al gener i la polèmica per la foto trucada

Els prínceps de Gal·les en el vídeo publicat per 'The Sun'
Els prínceps de Gal·les en el vídeo publicat per 'The Sun' / 'The Sun'

Un vídeo difós pel diari sensacionalista The Sun mostra les primeres suposades imatges gravades de Kate Middleton després de la seua operació el mes de gener passat.

En el vídeo, la princesa de Gal·les apareix somrient i vestida amb roba esportiva al costat del marit, el príncep Guillem, mentre compraven, aparentment diumenge, en una granja pròxima a la seua llar a Windsor, a l'oest de Londres.

Kate apareix somrient, amb els cabells solts, vestint una jaqueta esportiva negra i malles i parlant amb Guillermo mentre porta una bossa de plàstic.

L'estat de la princesa ha sigut objecte de tota mena d'especulacions després que fa dos mesos el Palau de Kensington —residència oficial dels prínceps de Gal·les— va anunciar que anava a ser intervinguda d'una "cirurgia abdominal" de la qual no es van donar detalls.

Els rumors sobre la seua salut es van disparar encara més després que fa huit dies els prínceps de Gal·les van difondre en les seues xarxes socials una foto de Caterina amb els fills, que, segons va reconéixer ella un dia més tard, havia sigut retocada artificialment.

Un testimoni citat pel tabloide va dir que "després de tots els rumors que han estat circulant, em vaig quedar sorprés de veure'ls ací".

"Kate estava comprant amb Guillem i semblava feliç i tenia bon aspecte. Els xiquets no estaven amb ells, però és un bon senyal que està prou bé per a eixir de botigues", va dir la font.

Segons aquesta informació, la parella va passar també el matí de diumenge veient els fills, Carlota, Jorge i Luis, participant en diversos esports.

També et pot interessar

stats