Un terratrémol de magnitud 7,2 deixa almenys 724 morts i desenes de ferits a Haití

Haití, considerat el país més pobre de l'hemisferi occidental, encara viu amb l'impacte del catastròfic terratrémol de 2010 que va deixar més de 300.000 persones mortes

Imatge de Puerto Príncipe, Haití, afectat pel terratrémol
Imatge de Port-au-Prince, Haití, afectat pel terratrémol / Duples Plymouth (Efe)

Un potent sisme de magnitud 7,2 ha sacsejat Haití aquest dissabte i ha deixat, de moment, 724 morts, desenes de ferits i importants danys materials.

El terratrémol s'ha produït a 10 quilòmetres de profunditat i s'ha pogut sentir a uns 12 quilòmetres de la localitat de Saint-Louis du Suda al voltant de les 8:30 hora local, i n'hi ha hagut set rèpliques de magnitud superior a 4 en les quatre hores posteriors.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha mostrat en un tuit la seua solidaritat amb Haití i ha oferit suport al govern "per eixir d'aquest terrible succés".

Haití, considerat el país més pobre de l'hemisferi occidental, encara viu amb l'impacte del catastròfic terratrémol de 2010 que va deixar unes 300.000 persones mortes. El país també viu un estat d'agitació política des de l'assassinat al juliol del president Jovenel Moise.

També et pot interessar

stats