Un incendi obliga a evacuar 10.000 persones d’un festival de música a l’illa de Pag, a Croàcia

En el dispositiu d’extinció han participat tres avions i durant la matinada els bombers han aconseguit controlar el foc.

Els joves que participaven en un festival a l’illa croata de Pag van haver de ser evacuats anit a causa d’un incendi
Els joves que participaven en un festival a l’illa croata de Pag van haver de ser evacuats anit a causa d’un incendi / Reuters

Vora 10.000 joves que participaven en un festival de música a l’illa croata de Pag van haver de ser evacuats anit a causa d’un incendi forestal, sense que ningú haja resultat ferit.

Els joves assistien al festival de hip-hop Fresh Island, que se celebrava a la popular platja de Zrce, on hi ha nombrosos establiments, quan va començar el foc al bosc de pins que voreja la costa. L’incendi, el va avivar el fort vent, fins al punt que algunes carreteres locals les van haver de tancar.

“Va ser aterridor, però el més important és que ningú ha resultat ferit i aquest matí, el foc està totalment sota control. Aconseguírem evacuar els joves primer a una platja pròxima, i després, en autobusos, a Novalja”, ha declarat aquest dimarts l’alcalde de la ciutat, Ante Dabo.

En el dispositiu d’extinció han participat tres avions i, durant la matinada, els bombers han aconseguit controlar l’incendi, que ha cremat deu hectàrees de bosc.

També et pot interessar

stats