Un dron capta un piròman en plena acció a Itàlia

L’home anava provocant incendis entre la vegetació i quan va ser descobert va tractar d’abatre l’aparell

Imatges captades pel dron

Un dron ha captat un piròman iniciant incendis en un barranc a la regió de Calàbria, al sud d’Itàlia. En la vista aèria de l’aparell, es podia apreciar el rastre dels diferents focs que anava provocant entre la vegetació.

Al lloc s’havien desplegat una trentena de drons com a manera de dissuadir possibles incendiaris i per a identificar els autors d’alguns dels incendis que assoten aquests dies el país. En el vídeo es pot veure l’home cremant diverses plantes fins que s’adona que és filmat i tracta de fer caure l’aparell llançant-li pedres.

"Calàbria és una regió civilitzada, però també té alguns imbècils que provocaran focs en el bosc, com aquest piròman", va denunciar aquest dimecres el president regional, Roberto Occhiuto, en les seues xarxes socials. Va afirmar que les penes per aquest delicte poden arribar als set anys de presó.

El sud d'Itàlia pateix aquests dies incendis devastadors després d'una setmana amb temperatures que han arribat als 46 graus per l'onada de calor provocada per l'anticicló Caront.

També et pot interessar

stats