Ucraïna anuncia l'alliberament d'Andrivka, prop de Bakhmut

Des que el mes de juny va començar la contraofensiva, Ucraïna ha recuperat uns cinquanta quilòmetres quadrats als voltants de Bakhmut, a la província oriental de Donetsk

La 53a Brigada Mecanitzada d'Ucraïna han lluitat en Volnovakha i Bakhmut, i ara defensen Avdiivka
La 53a Brigada Mecanitzada d'Ucraïna ha lluitat en Volnovakha i Bakhmut, i ara defensen Avdiivka / Twitter: @ZelenskyyUa

L'Estat Major ucraïnés ha anunciat aquest divendres l'alliberament d'Andrivka, situada uns tretze quilòmetres al sud de la ciutat ocupada de Bakhmut, a la província oriental de Donetsk.

"Durant les operacions d'atac hem capturat Andrivka, a la regió de Donetsk, i hem infligit pèrdues significatives de personal i equipament a les forces russes", diu el comunicat militar.

Les forces ucraïneses intenten consolidar les seues posicions en el territori recuperat, segons la font. La nota parla també d'"èxits parcials" en la zona de Klixtxiivka, un altre municipi situat al sud de Bakhmut, on Ucraïna està aconseguint els majors avanços en el front oriental.

Des que el mes de juny va començar la contraofensiva, Ucraïna ha recuperat uns cinquanta quilòmetres quadrats als voltants de Bakhmut.

També et pot interessar

stats