Twitter passa a anomenar-se X i estarà impulsat per la intel·ligència artificial

El propietari, Elon Musk, ha anunciat també el canvi de la famosa icona del pardal actual per a encarnar les imperfeccions de la xarxa social

Nou logo Twitter
Twitter substitueix el seu famós logo del pardalet per una X, com a part dels plans del propietari, Elon Musk, de crear una aplicació "per a tot" / Jonathan Brady (Europa Press)

Adeu a Twitter, almenys tal com el coneixíem. El propietari, el multimilionari Elon Musk, ha anunciat que modificarà el seu nom a 'X' i que la popular xarxa del pardalet blau es consolidarà com una plataforma "centrada en àudio, vídeo, missatgeria i pagaments" impulsada per la intel·ligència artificial (IA). A més, el magnat sud-africà va donar a conéixer quin serà ara el format del seu nou logo.

Per la seua banda, la CEO de la companyia, Linda Yaccarino, ha confirmat aquesta informació compartint també en el seu perfil la imatge del nou logo, que s'ha projectat en la façana de les oficines de la companyia, situades a San Francisco (Estats Units) i que ja és visible en els comptes dels usuaris a Espanya.

La directiva ha suggerit que, amb aquest canvi d'imatge, Twitter ha tingut "una segona oportunitat de causar una altra gran impressió" i que siga "el futur de la interactivitat il·limitada, centrada en àudio, vídeo, missatgeria i pagaments/banca".

Amb això, Yaccarino ha matisat que amb la nova versió de la plataforma està "creant un mercat global per a idees, béns, serveis i oportunitats", avançant que estarà impulsada per IA per a "connectar a tots".

Finalment, ha fet esment als canvis que ha introduït en els últims huit mesos i ha dit que l'empresa ja ha començat a veure que l'aplicació "pren forma", encara que de moment estan estan només "començant" amb les noves funcionalitats introduïdes. "No hi ha cap límit per a aquesta transformació. X serà la plataforma que pot oferir… bé, tot", ha afegit Yaccarino, que ja llueix aquesta nova icona al costat de la insígnia blava en el perfil del seu compte.

Ja l'octubre passat, Elon Musk va comentar a través del seu perfil que comprar l'aplicació seria "un accelerador" per a crear una superaplicació que denominaria 'X'.

Mesos després, Slate va avançar que el magnat havia creat dues noves companyies, X Hòldings Corp. i X Corp., que s'afegien a les registrades l'abril de 2022, X Hòldings I, II i III, tres empreses independents que facilitarien la seua compra en Twitter.

També et pot interessar

stats